Vergaderen

in een stijlvol decor

Emiliazaal, De Kempenaerkamer, Amaliazaal en Van Nassaukamer. Monumentale kasteelzalen die het juiste cachet geven aan bijeenkomsten. Een bijzondere plek om stijlvol te vergaderen. En om mooie momenten en uitzonderlijke gebeurtenissen te vieren. 

Het rijke interieur, de fraai overdekte binnenplaats, de monumentale omgeving en het bruisende centrum van Wijchen zijn ingrediënten voor een bijzonder verblijf. Een meeting, bijeenkomst of presentatie is uitstekend te combineren met een culturele activiteit. Een leerzame en inspirerende rondleiding door het museum of een wandeling in de kasteeltuin en door het centrum van Wijchen. Zo kan er een programma op maat worden samengesteld. 

Bijeenkomsten

Kasteel Wijchen is een prachtige en bijzondere locatie voor een bijeenkomst, vergadering of congres. Kasteel Wijchen biedt ruimte aan gezelschappen van een paar tot zo’n 250 gasten. De stijlvolle ruimtes in het kasteel zijn voorzien van comfort en moderne faciliteiten.

Prima verzorgd

We verzorgen tijdens uw vergadering graag uw lunch, diner of aangeklede borrel. Daarvoor werken we samen met Wijchense cateraars. Graag maken we voor u een offerte op maat.

Centraal gelegen

Kasteel Wijchen ligt midden in het centrum van Wijchen. Met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Rondom Kasteel Wijchen is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf station Wijchen is het ongeveer 5 minuten lopen naar Kasteel Wijchen. 

Contact

Neem voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden contact met ons op.