Bezoek

Kasteel Wijchen en ontdek de prachtige omgeving

Beleef de sfeer van het museum

Museum Kasteel Wijchen biedt een unieke kans om meer over het veelzijdige en verrassende Wijchen en het rivierenland eromheen te ontdekken. De vaste collectie van het museum geeft een interessant beeld van de geschiedenis in de regio. Het historische kasteel van Wijchen is hiervoor de perfecte locatie.

Bezoek het museum (Deze link gaat naar een externe website)

Toeristische informatie

Kasteel Wijchen ligt in een prachtige omgeving. Bij ons Toeristisch Informatie Punt informeren we u graag uitgebreid over hotels, attracties, fiets- en wandelroutes. De medewerkers helpen u graag op weg bij het ontdekken van onze mooie regio. Weten wat er nog meer te zien en te doen is? Klik snel verder!

Wijchen= (Deze link gaat naar een externe website)

Kasteel bezoeken

Kom ons prachtige kasteel bezoeken. Alvast een voorproefje? Doe de virtuele rondleiding door het kasteel (Deze link gaat naar een externe website). Of ga naar de uitgebreide informatie over openingstijden, contactinformatie en tarieven.

Bezoekersinformatie

Kasteelwinkel

Op zoek naar een leuk cadeautje? In de winkel vindt u boeken, ansichtkaarten, mokken, sleutelhangers, pennen en nog veel meer. Voor cadeautjes in Wijchense stijl voor uzelf óf een ander!. Ook voor de Wijchen= cadeaukaart en de VVV-cadeaucard kunt u bij ons terecht. De kasteelwinkel is te vinden op de binnenplaats van het kasteel. U hoeft hiervoor geen entree te betalen.

Webshop Wijchen= (Deze link gaat naar een externe website)