Contact & openingstijden

Openingstijden en praktische informatie voor het bezoeken van Kasteel Wijchen

Bezoekersinformatie

Routebeschrijving

Per trein

Kasteel Wijchen ligt op loopafstand van het NS-station Wijchen. Voor het station steek je de grote weg over. Vervolgens loop je rechtdoor en volg je de bordjes met Kasteel Wijchen.

Per auto

  • Via de A50 komende van uit zowel het noorden als het zuiden: Bij knooppunt Bankhoef ga je de A326 op richting Wijchen. Neem daarna de eerste afslag Wijchen en volg de borden Centrum. Vervolgens volg je de borden Kasteel Wijchen.
  • Via de A73 komende vanuit het zuiden: Volg de A73 richting Utrecht. Vlak voor knooppunt Ewijk neem je de afslag Beuningen/Wijchen. Bovenaan de afslag ga je linksaf richting Wijchen. In Wijchen aangekomen volg je de borden Centrum. Vervolgens volg je de borden Kasteel Wijchen.

Plan hier uw route naar Kasteel Wijchen (Deze link gaat naar een externe website)

Parkeren

Rondom Kasteel Wijchen liggen diverse gratis parkeerplaatsen. Let wel, voor sommige parkeerplaatsen geldt een tijdslimiet en is een parkeerschijf verplicht. Gratis parkeergarage bij Station Wijchen en aan De Meerdreef. Beide zijn op loopafstand van Kasteel Wijchen.

Bekijk hier de parkeerplaatsen in de buurt van Kasteel Wijchen (Deze link gaat naar een externe website)

Heeft u vragen?

Mail of bel ons gerust met uw vragen. Wij denken graag met u mee. U kunt mailen naar: info@kasteelwijchen.nl. Van dinsdag t/m zondag kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur bellen naar: 088 432 72 00.

Openingstijden

Kasteel Wijchen

  • Maandag: gesloten (m.u.v. schoolvakanties)
  • Dinsdag t/m zondag: van 10.00 – 17.00 uur geopend
  • Buiten openingstijden bezoek/rondleiding/reserveringen op afspraak mogelijk

Gesloten op:

  • zondag 11 februari
  • woensdag 17 juli
  • zondag 15 september
  • woensdag 25 december
  • woensdag 1 januari 2025

Toegankelijkheid

Kasteel Wijchen is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De toegang tot de verdiepingen en de kelder is per lift bereikbaar. De toren is niet toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

We beschikken over een uitleen-rolstoel. Deze is voor uw bezoek te reserveren. Kasteel Wijchen beschikt over een invalidentoilet.

Museum Kasteel Wijchen

Meer informatie over onze toegangsprijzen, rondleidingen en toegankelijkheid vindt u op de website van het museum Kasteel Wijchen (Deze link gaat naar een externe website). Hier vindt u ook een overzicht van de openingstijden van Museum Kasteel Wijchen.

Tot ziens bij Kasteel Wijchen!