Trouwen

in Kasteel Wijchen

Trouwen in Kasteel Wijchen is een droom die voor jullie uit kan komen. Staande op de brug kijken jullie uit over het voorterrein. Er kunnen prachtige foto’s gemaakt worden met eeuwenoude bomen, een prachtige kasteeltuin met romantische bruggetjes en weelderig groen op de achtergrond. Een uitzonderlijke plek voor de mooiste dag van jullie leven. En...door de centrale ligging is Kasteel Wijchen voor al jullie gasten goed te bereiken.

Bruidstaart met champagne na het ja-woord en een klein samenzijn behoren tot de mogelijkheden. In de directe omgeving van het kasteel zijn verschillende locaties voor jullie bruiloftsfeest of een sfeervol diner. Zelfs overnachten op loopafstand is mogelijk. We informeren jullie graag! Mail voor meer informatie naar info@kasteelwijchen.nl.

De zakelijke kant

Datum in gedachten? Trouwboekjes uitzoeken, een trouwambtenaar regelen, een melding voorgenomen huwelijk doen (vroeger: ondertrouw). Al deze zaken regelen jullie via wijchen.nl/trouwen (Deze link gaat naar een externe website)

In Kasteel Wijchen trouwen jullie in De Bronckhorstkamer. Een antieke, sfeervolle ruimte waarin kaarsen branden. Geschikt voor zowel een kleine intieme plechtigheid, als voor een gezelschap tot ongeveer 50 personen. De trouwzaal is toegankelijk voor iedereen, ook voor rolstoelgebruikers.